Eduardo Chadwick Masterclass

Beste genodigde,

Op woensdag 11 juli 2018 organiseert Verbunt Wijnkopers bij Restaurant Vermeer* in Amsterdam een exclusieve masterclass en lunch met de icoon wijnen van grootheid Eduardo Chadwick. De Decanter’s Man of the Year 2018 zal zelf aanwezig zijn om de wijnen toe te lichten. Een masterclass die u niet mag missen!

De inschrijving is helaas vol. We hopen u een volgende keer te mogen verwelkomen op een van onze evenementen.

Eduardo Chadwick startte in 1983 bij Viña Errazuriz in Chili. Zijn vader had de kans gekregen om het vroegere wijnhuis van de familie terug te kopen. Eduardo kreeg daardoor de leiding over de heropbouw van het wijnhuis. Hierop vloog hij naar Bordeaux en Bourgondië om in de leer te gaan bij de grote wijnmakers. Bij terugkomst in Chili legde hij de basis de nodig was voor de heropbouw.
In 1995 zorgde Chadwick voor de eerste internationale joint venture van Chili. Samen met Robert Mondavi vormde hij een partnership om de wijn Seña te creëren. Ondertussen is Chadwick actief bezig om internationaal de Chileense wijnen te promoten en is hij lid (geweest) van diverse grote wijnorganisaties in Chili zoals The Board of Directors of Wines of Chile. Daarna volgen diverse grote prijzen voor Eduardo en Viña Errazuriz: