Galapremière James Bond – No Time to Die

Amsterdam, 28-09-2021

Eindelijk was het zover: de galapremière van de nieuwste James Bond film! Na ruim 1,5 jaar wachten ging No Time to Die in première bij Pathé Tuschinski. Vanaf 19.30 uur werd de rode loper uitgerold en verzamelde pers, BN’ers en andere genodigden zich bij het theater.

Tegelijk met de première in Amsterdam vond ook de wereldpremière plaats in London. Veel Britse media waren na het zien van de film zeer enthousiast. „No Time To Die doet precies wat de film moet doen”, schrijft een recensent van BBC. „De periode van Daniel Craig wordt met enorm veel ambitie en aplomb afgerond. Ondertussen slaagt de film erin om elementen uit elk vorige deel te nemen en deze heel knap samen te voegen.” The Irish Times spreekt van „een bevredigend afscheid van de – in jaren – langst regerende Bond tot nu toe”. Voor wie de film nog wil gaan zien, het wordt een lange zit. Met 163 minuten is het de langste Bond film ooit.

Op verzoek van de organisatie verzorgde Verbunt Verlinden bij binnenkomst het welkomstdrankje. Gasten ontvingen een glas Bollinger Special Cuvée uit handen van zeven dames van Models at Work die geheel in stijl waren aangekleed. De aftermovie van de première is te zien op Youtube.