Winemaker’s dinner Jose Galante

Beste relatie,

Hoofd Wijnmaker van Salentein José Galante maakt een tour door Europa en komt op dinsdag 17 september speciaal naar Nederland om het 20-jarige bestaan van Salentein te vieren. Daarom organiseren we na afloop van de Najaarsproeverij een speciaal diner waarbij diverse vintages van de afgelopen 20 jaar geproefd zullen worden.

Het diner vindt plaats in de Jachtkamer op Landgoed Mariënwaerdt (Het Klooster 5, 4153 RR) in Beesd. U wordt tussen 17.00 – 17.30 uur verwacht en vanaf 17.30 kunt u genieten van een masterclass en 4-gangen diner. We sluiten de avond rond 22.00 uur af. De kosten hiervoor zijn €60 p.p. en dient ter plekke betaald te worden. Dit bijzondere diner mag u niet missen!

Inmiddels is het diner vol en is de aanmelding gesloten. Vanwege de grote vraag hebben we een reservelijst. Mocht iemand zich voor 12 september terugtrekken, dan ontvangt de eerstvolgende op de lijst een mail. Heeft u interesse om op de reservelijst te komen? Mail dan naar marketing@verbuntverlinden.nl inclusief het aantal personen. De reservelijst wordt samengesteld op volgorde van binnenkomst van de emails.