Najaarsproeverij ’21

Beste relatie,

Op maandag 4 en dinsdag 5 oktober 2021 organiseren we onze jaarlijkse proeverij. Wanneer u zich aanmeldt via onderstaand formulier bent u van harte welkom in de Callia Lounge op Landgoed de Salentein in Nijkerk. Dit jaar kunt u deelnemen aan de volgende masterclasses (vol = vol). De masterclass van Hamilton Russell is op uitnodiging, u kunt zich hier niet voor inschrijven.

– Maandag 12.00-13.00 uur: Op ontdekkingsreis met Valdespino – door Pilar Garcia
– Maandag 15.00-16.00 uur: Topwijnen uit Zuid-Afrika – door Anthony en Olive Hamilton Russell (Hamilton Russell Vineyards, alleen op uitnodiging)
– Dinsdag 12.00-13.00 uur: Op ontdekkingsreis met Valdespino – door Pilar Garcia
– Dinsdag 15.00-16.00 uur: Topwijnen uit Zuid-Afrika – door Anthony en Olive Hamilton Russell (Hamilton Russell Vineyards, alleen op uitnodiging)

Wij willen u vragen om onderstaande gegevens in te vullen. Geef ook aan op welke dag u de proeverij wenst te bezoeken en of u deelneemt aan de masterclass van Valdespino. U krijgt een bevestigingsmail van uw aanmelding (let op deze kan in uw spambox komen).

Aanmelden is mogelijk tot en met donderdag 30 september 2020. Wegens veiligheidsredenen mogen wij op beide dagen een maximaal aantal bezoekers toelaten. Wij verzoeken u om op een dag te komen met maximaal 4 personen per bedrijf om zoveel mogelijk bezoekers de kans te geven ons te bezoeken. Schrijf u daarom snel in, want vol = vol.

LET OP: om onze proeverij te kunnen bezoeken dient u in het bezit te zijn van een geldige QR-code in de CoronaCheck app. Dit houdt in dat u een bewijs nodig heeft van volledige vaccinatie, een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud of een herstelbewijs. Indien u dit niet kunt tonen, kunt u helaas niet naar onze proeverij komen. Kom a.u.b. ook niet naar de proeverij als u klachten heeft.

Tot ziens op de proeverij!

  Bedrijfsnaam (*)

  Contactpersoon (*)

  E-mail contactpersoon (*)

  Telefoon

  Mijn contactpersoon bij Verbunt Verlinden is: (*)

  Dag aanwezig (*)

  Masterclass maandag 4 okt (max. 2 personen per masterclass)

  Masterclass dinsdag 5 okt (max. 2 personen per masterclass)

  Aantal personen (Max. 4 personen) (*)  Opmerkingen?
  (Mocht u deze dagen op eigen gelegenheid willen dineren bij Restaurant de Salentein, voor €50,- p.p., dan kunt u rechtstreeks bij het restaurant reserveren via: info@landgoeddesalentein.nl o.v.v. Verbunt Verlinden proeverij).

  (*) = verplicht veld