Najaarsproeverij ’21

Beste relatie,

Op maandag 4 en dinsdag 5 oktober 2021 organiseren we onze jaarlijkse proeverij. Wanneer u zich aanmeldt via onderstaand formulier bent u van harte welkom in de Callia Lounge op Landgoed de Salentein in Nijkerk. Dit jaar kunt u deelnemen aan de volgende masterclasses (vol = vol). De masterclass van Hamilton Russell is op uitnodiging, u kunt zich hier niet voor inschrijven.

– Maandag 12.00-13.00 uur: Op ontdekkingsreis met Valdespino – door Pilar Garcia
– Maandag 15.00-16.00 uur: Topwijnen uit Zuid-Afrika – door Anthony en Olive Hamilton Russell (Hamilton Russell Vineyards, alleen op uitnodiging)
– Dinsdag 12.00-13.00 uur: Op ontdekkingsreis met Valdespino – door Pilar Garcia
– Dinsdag 15.00-16.00 uur: Topwijnen uit Zuid-Afrika – door Anthony en Olive Hamilton Russell (Hamilton Russell Vineyards, alleen op uitnodiging)

Aanmelden voor de proeverij is niet meer mogelijk. U kunt zich alleen nog via uw accountmanager aanmelden.

LET OP: om onze proeverij te kunnen bezoeken dient u in het bezit te zijn van een geldige QR-code in de CoronaCheck app. Dit houdt in dat u een bewijs nodig heeft van volledige vaccinatie, een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud of een herstelbewijs. Indien u dit niet kunt tonen, kunt u helaas niet naar onze proeverij komen. Kom a.u.b. ook niet naar de proeverij als u klachten heeft.

Tot ziens op de proeverij!