Best Geklede Man 2018 met Bollinger

Esquire organiseert elk jaar de verkiezing voor Best Geklede Man van het jaar. Esquire is dé lifestyle website voor de Nederlandse man met informatie over de laatste trends op het gebied van lifestyle, mode, gadgets, hotspots etc. en daarom de perfecte organisator voor dit evenement. Champagne Bollinger was dit jaar een van de sponsoren.

Vijf kandidaten werden dit jaar uitgekozen om kans te maken op de titel Best Geklede Man 2018. Voor de nominatie let de jury niet alleen op de basisprincipes (is de kleding op maat, verzorgd en vooral origineel) maar ook of de man weet hoe hij zijn inhoudelijke kwaliteiten moet vertalen in zijn uiterlijke verschijning. Op basis daarvan werden Freddy Tratlehner, Jesse Klaver, Jeangu Macrooy, Daan Boom en Gijs Naber genomineerd voor de titel.

Op 6 december 2018 was het dan zover: de uitreiking. Alle genodigden en de genomineerden werden vanaf 19.45 uur verwacht bij Restaurant BAUT in Amsterdam. Verbunt Verlinden verzorgde bij binnenkomst het sprankelende welkomstdrankje in de vorm van Champagne Bollinger. Om 21.30 uur vond de uitreiking plaats en ontving de gelukkige winnaar Daan Boom de award voor Best Geklede Man 2018. Om zijn winst feestelijk te vieren ontving Daan, namens Verbunt Verlinden, op het podium een magnum fles Champagne Bollinger.