Best Geklede Man 2020 met Bollinger

Net als afgelopen jaren organiseerde Esquire voor de 23ste keer de Best Geklede Man award. Helaas kon de feestelijke avond ditmaal niet doorgaan, maar daar werd iets op verzonnen! Er werd een live-talkshow met de genomineerden gegeven vanuit Hotel Pulitzer in Amsterdam.

Op donderdagavond 26 november was het dan zover, dé verkiezing van de Best Geklede Man van 2020. Na een introductie en live-talkshow was het tijd om de prijs uit te reiken. De genomineerden voor de titel waren Adriaan van Dis, Bilal Wahib, Ray Fuego, Jefferson Osei, Hans Kemmink en Paul Rem. Alsof dit jaar nog niet bijzonder was, kwamen er ditmaal twee winnaars uit de verkiezing: Ray Fuego en Paul Rem. De combinatie van de stemmen van de publieksjury en de vakjury leverde ditmaal exact dezelfde stand op. Dit is in alle verkiezingsjaren nog nooit eerder voorgekomen.

De award werd uitgereikt door Esquire’s hoofdredacteur Arno Kantelberg. Daarnaast ontvingen de twee winnaars een prijzenpakket met daarin een magnum fles Champagne Bollinger. De overige genomineerden ontvingen een prijzenpakket met een normale fles Bollinger.

Daarnaast ontving Humberto Tan dit jaar de Oeuvreprijs. Deze prijs wordt eens in de 4 á 5 jaar uitgereikt voor iemands jarenlange stijlvastheid. Volgens de jury is Humberto Tan door de jaren heen een toonbeeld geweest van goede smaak. Arno Kantelberg ging bij hem langs om de prijs uit te reiken, waarbij Tan een fles Bollinger Champagne ontving om het te vieren.

Esquire is dé lifestyle website voor de Nederlandse man met informatie over de laatste trends op het gebied van o.a. lifestyle, mode en gadgets. Als partner verzorgen wij al enkele jaren de champagne voor dit evenement met Champagne Bollinger.