Champagne Ayala partner van Madame Jeanette Show

Laat je meeslepen in het bijzondere verhaal van Madame Jeanette Show. Een unieke combinatie van theater, live muziek en ongekend visueel spektakel met culinaire gerechten uit de keuken van het restaurant. Dineer middenin een bruisend verhaal en geniet van meerdere culinaire verrassingen.

Champagne Ayala is exclusief Champagnepartner van de dinnershow. Op 6 oktober was de première in Studio 21 Hilversum. Studio21 is speciaal voor Madame Jeanette geheel verbouwd inclusief imposant 360 graden-podium, verschillende HD LED schermen en een indrukwekkende lichtshow. Dit maakt Madame Jeanette niet de zoveelste voorstelling met een diner, maar een ware dinner experience!

Het verhaal

Jeanette en James werken allebei in het goedlopende restaurant van James’ zijn vader, Maurice. Jeanette als serveerster, James als kok. Toch zijn ze niet gelukkig. James heeft ambitieuze plannen en zoekt naar culinaire vernieuwing, maar zijn vader houdt vast aan het bestaande menu en duldt daarbij geen tegenspraak. Jeannette op haar beurt, heeft een groot zangtalent en droomt stiekem van een muzikale carrière in de schijnwerpers. Als James Jeanette op een avond hoort zingen maakt hun vriendschap in één klap plaats voor verliefdheid. Als Jeanette kort daarna ook nog eens ontdekt wordt, lijkt niets het creatieve koppel in de weg te staan. Maar schijnt bedriegt, zoals wel vaker, en al snel blijkt dat succes en liefde niet altijd samengaan.

Verbunt Verlinden is trots op de samenwerking met Ayala en Madame Jeanette.