Champagne Bollinger bij Best Geklede Man 2019

Ook dit jaar organiseerde Esquire Nederland de verkiezing voor Best Geklede Man van het jaar. Esquire is dé lifestyle website voor de Nederlandse man met informatie over de laatste trends op het gebied van o.a. lifestyle, mode en gadgets. Als partner van dit evenement waren wij met Champagne Bollinger aanwezig.

Dit jaar waren er zeven kandidaten uitgekozen om kans te maken op de titel Best Geklede Man 2019. Voor de nominatie let de jury niet alleen op de basisprincipes (is de kleding op maat, verzorgd en vooral origineel) maar ook of de man weet hoe hij zijn inhoudelijke kwaliteiten moet vertalen in zijn uiterlijke verschijning. Op basis daarvan werden Frank van der Lende, Pieter de Waard, Willem de Bruin, Splinter Chabot, Edson Sabajo, Yung Felix en Kenneth Perez genomineerd. Vervolgens kreeg het publiek de kans om op hun favoriet te stemmen en daaruit volgt de winnaar.

Op donderdag 14 november vond de uitreiking van de award plaats bij Hotel Arena in Amsterdam. Vanaf 20.00 uur werden de genomineerden en alle gasten bij binnenkomst ontvangen met een glas Bollinger Champagne. Om 21.30 uur vond dan eindelijk de uitreiking plaats en werd Splinter Chabot gekroond tot Best Geklede Man van 2019. Om de winst feestelijk te vieren ontving Splinter namens Verbunt Verlinden een 3 liter fles Champagne Bollinger. Proost!