Edison POP awards 2020

Op maandag 10 februari 2020 vonden de jaarlijkse Edison POP awards plaats in de welbekende Amsterdamse Westergasfabriek, waarbij Nederlands beste artiesten geëerd worden met een prijs. Verbunt Verlinden was als trotse partner van Edison POP ook aanwezig en verzorgde de wijnen voor deze avond.

Dit jaar had de awardshow een speciale editie: het 60-jarig bestaan. Daardoor was er iets extra’s te vieren en daar werd dan ook volop aandacht aan besteed. Met als dresscode ‘ black tie bedazzle’ werd het een betoverende avond met de aanwezige artiesten als stralende middelpunten. Ruim 900 genodigden zagen Najib Amhali als nieuwe presentator. Samen met vele iconen uit de muziekwereld reikte hij de awards uit. De Oevreprijs was dit keer een bijzondere. De jury was zich ervan bewust dat er in zo’n jubileumjaar extra gewicht hangt aan deze prijs. Winnaar van de prijs werd Willeke Alberti, die met haar omvangrijke oevre een onvergelijkbare bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse muziekcultuur. Naast de uitreiking van de awards waren er optredens van Suzan & Freek, S10, Kensington en Duncan Laurence.

De locatie was voor de gelegenheid ingericht met VIP booths, waar onze wijnen volop de aandacht kregen op de tafels. In koelers van Champagne Bollinger en Salentein werden de betreffende wijnen op tafel en op de bar gepresenteerd. Salentein werd dit keer als huiswijn geschonken en magnum flessen Bollinger werden tevens aan de winnaars uitgereikt.

Foto’s door Dennis Bouman fotografie