Edison POP awards 2022

Op maandagavond 11 april vond de jaarlijkse Edison POP awards plaats. Ditmaal met publiek en een nieuwe hoofdsponsor, AFAS Software, waardoor het evenement in elk geval voor vijf jaar AFAS Edisons heet. Doordat het bedrijf beschikt over een eigen theater in Leusden heeft de prijsuitreiking ook een nieuwe locatie gekregen.

De eerste editie van AFAS Edisons stond in het teken van de toekomst. Iedereen had namelijk hetzelfde doel, zo’n felbegeerd beeldje in de wacht slepen. Ook belangrijk was het feit dat dit voor de muziekindustrie het eerste collectieve evenement in twee jaar tijd was. Er was dan ook meer dan ooit een run op de 650 beschikbare tickets en dat zegt iets over de populariteit van het event. Gelukkig waren er veel artiesten op de AFAS Edisons Pop afgekomen. Voor het selecte gezelschap was een prachtige avond georganiseerd, waarbij naast de prijsuitreiking tijd was ingeruimd voor een uitgebreid diner en een feestavond.

Verbunt Verlinden was als trotse partner van Edison POP ook aanwezig en verzorgde de wijnen voor deze avond. De winnaars gingen met een fles Bollinger naar huis en tijdens het diner werden de Barrel Selection Chardonnay en Malbec van Salentein geschonken.

Fotografie door Ben Houdijk

Fotografie door Rutger Geerling