Folie Culinaire 2018

De beurs Folie Culinaire vindt altijd tegelijk plaats met de BBB in Maastricht. Verlinden heeft hier al meerdere malen aan deelgenomen, maar dit jaar stonden we er voor het eerst als Verbunt Verlinden.

Folie Culinaire vond plaats van 8 t/m 10 oktober, traditioneel in de MECC Maastricht. Drie dagen lang stond alles in het teken van culinaire hoogstandjes. Van inspirerende kook- en productpresentaties van (inter)nationale sterrenchefs tot bijzondere ingrediënten en exclusieve wijnen. Alles op het gebied van food, non-food, educatie en innovatie gericht op het hogere, exclusieve segment komt langs op de beurs.

Verbunt Verlinden was dit jaar te vinden op standnummer FC400. Een stand met een goede ligging die wij deelden met bakkerij Desemenzo uit Waalwijk. Zij hadden naast verschillende desem broden ook kaas en worst meegenomen. Zo konden wij elkaar perfect aanvullen. Op de stand waren o.a. wijnen van Errazuriz, Laurent Miquel, Kendall-Jackson, Salentein, Dourthe en Chanson te proeven met als afsluiter een glaasje Port van Graham’s.