Gastvrij Rotterdam 2017

In de maand september stonden weer een aantal beurzen op het programma. Zo was Verbunt onder andere aanwezig op Gastvrij Rotterdam in Ahoy.

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs van Nederland. Een groot aantal horecaprofessionals uit diverse bedrijfstakken binnen de horecabranche laten zien wat zien huis hebben. Bezoekers kunnen genieten van culinaire hoogstandjes, innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food. Er worden diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks en topgastronomen georganiseerd.

18, 19 en 20 september was Verbunt met een stand aanwezig in het Wine & Fine Food gedeelte op Gastvrij Rotterdam. Gedurende drie dagen werden diverse wijnen van Salentein en Errazuriz aan alle horecaprofessionals aangeboden. Ook was dit weekend het nieuwe beursmeubilair voor het eerst te zien, wat zowel bij medewerkers als bezoekers in de smaak viel. Mede door een record aantal bezoekers had Verbunt een succesvol weekend op de beurs. In 2018 zullen we weer aanwezig zijn.