Het Veluws horeca-imperium van de gebroeders Todic tekent een meerjarig contract bij Verbunt Verlinden

26-06-2020 – Ruim 20 jaar geleden vluchtte moeder (en weduwe) Todic met haar twee zoons Semir (32) en Edin (30) weg uit het oorlogsgebied Servië-Montenegro en kwam uiteindelijk terecht in Vierhouten, waar ze tijdelijk werden opgevangen en waarna ze in diverse asielzoekerscentra in Nederland hun asielaanvraag moesten afwachten. Uiteindelijk keerden ze terug in Vierhouten, waar moeder en beide zoons diverse baantjes kregen in de (Veluwse) horeca.

Afkomstig uit een echt ‘ondernemersgezin’ bleken ook beide broers een onweerstaanbare drang te hebben naar een eigen (horeca)bedrijf. En zo geschiedde. Na het eerste Restaurant Banka (in het pand van de voormalige Rabobank) in Hattem, volgde Banka Nunspeet, Daandels Hattem en nu Tante Sjaan in Vierhouten. Vanaf de eerste dag dat ze open zijn, schenken de broers de wijnen uit de kelders van Verbunt Verlinden. Ze hebben een duidelijke visie op de horeca: kwaliteit en gezelligheid staan voorop en alle bedrijven moeten beschikken over een ruim terras. Na jaren zijn de broers weer terug waar hun verhaal in Nederland ooit begon: Vierhouten. Een knus restaurantje met een klein terrasje werd door hen overgenomen en binnen de coronaperiode omgetoverd naar een bruisende horecazaak met het centrale, grootste terras van Vierhouten. Voor de verdere uitbreiding van Tante Sjaan hebben we met Verbunt Verlinden een samenwerkingsovereenkomst kunnen afsluiten voor een periode van vier jaar, waarbinnen we de vier horecabedrijven van de broers Todic tot onze vaste klantenkring mogen rekenen!

Op de foto: Staande, Floris Verlinden en Peter van Houtert, aan tafel de broers Edin en Semir Todic en Accountmanager Frits van der Sloot.