Lancering Graham’s 1950 Single Harvest Tawny Port

Op maandag 21 maart vond de exclusieve lancering van de Graham’s 1950 Single Harvest Tawny Port plaats bij Restaurant Parkheuvel**. De 1950 Single Harvest Tawny Port is de nieuwe ‘Master’ uit The Cellar Master’s Trilogy van Graham’s Port. Naast de 1997 en 1974 completeert de 1950 de trilogie van Single Harvest Ports.

Speciaal voor deze gelegenheid brachten wij sterrenchefs Erik van Loo (Restaurant Parkheuvel) en Margo Reuten (Restaurant Da Vinci Maasbracht) samen om de Ports uit deze trilogy te begeleiden met bijpassende gerechten. Bij elke port serveerden zij een amuse en twee gerechten. Bepaald geen gemakkelijke opgave, maar Erik en Margo wisten er bijzondere en spannende combinaties van te maken. Rob Symington (5e generatie binnen het familiebedrijf Symington Family Estates) presenteerde hierbij de zeer exclusieve Ports aan het selecte gezelschap horecaondernemers, sommeliers en pers.

Bekijk voor een impressie van deze middag de video rechts of lees het het verslag inclusief proefnotities van Perswijn.