Nieuwe top Spaanse wijnpartner voor Verbunt Verlinden

Tilburg, 14 december 2023

Verbunt Verlinden zal per 1 januari 2024 het Spaanse wijnhuis Marqués de Murrieta Estates & Wines in haar portfolio verwelkomen. Marqués de Murrieta is één van de meest prestigieuze familiebedrijven in de wijnsector en behoort tot de top van de Spaanse wijnproducenten. Een wijnhuis met een rijke historie en de wens om haar aanwezigheid op de Nederlandse markt te verstevigen. Hierbij kiest men voor Verbunt Verlinden als partner gezien de sterke vertegenwoordiging in zowel de horeca- als retailkanalen.

Marqués de Murrieta (D.O.Ca. Rioja) en de tot de groep behorende producent Pazo de Barrantes (D.O. Rías Baixas), zijn volledig toegewijd aan perfectie en uitmuntendheid, wat zich uit in de talrijke internationale prijzen die zij hebben ontvangen.

Wijnen zoals Castillo Ygay en La Comtesse zijn de afgelopen jaren toegetreden tot het selecte aantal wijnen die de titel ‘beste ter wereld’ mogen dragen en kregen bij vele gelegenheden de hoogste scores van de meest invloedrijke critici zoals Robert Parker, James Suckling en Tim Atkin.

Met Marqués de Murrieta zet Verbunt Verlinden weer een stap in haar portfolio van topwijnen die te vinden zijn in de meest exclusieve restaurants en wijnwinkels door het hele land.

Door de samenwerking met Verbunt Verlinden zullen de wijnen van Marqués de Murrieta beschikbaar worden voor zowel de Nederlandse horeca- als specialistische retailkanalen.