Persbericht Graham’s Ambassadors dag 2017

Graham’s Ambassadors beleven samen met Euan Mackay en Pedro Leite sterrenlunch bij restaurant Parkheuvel**, begeleid door Erik van Loo en meerdere jaargangen Graham’s Vintage Port.

Afgelopen maandag, 16 oktober 2017 was de Ambassadors dag bij Graham’s Ambassadeur Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam. Na een welkomstwoord van Peter van Houtert, namens Verbunt, opende Euan Mackay samen met Pedro Leite van Graham’s (Symington Family Estates) deze bijzondere bijeenkomst.

Graham’s Ambassadors zijn toonaangevende restaurants die zich willen onderscheiden en die zo enthousiast zijn over Graham’s Port, dat zij graag hun naam verbinden aan deze premium Port. Van een ambassadeur mag men verwachten dat hij of zij alles van de producent en haar producten weet. Daarom worden Graham’s Ambassadors maar liefst vier keer per jaar persoonlijk getraind door Graham’s.

Restaurant Parkheuvel in Rotterdam is één van de Graham’s Ambassadors. Dit schitterend gelegen restaurant aan de Maas heeft zijn faam te danken aan eigenaar en chef-kok Erik van Loo, die alweer sinds 2009 de tweede Michelin ster heeft verworven. Deze dag stond in het teken van Vintage Port en begon met een masterclass waarbij de Limited Edition Six Grapes, The Stone Terraces Vintage Port 2015 en Graham’s Vintage Port 2003 werden geproefd. De Limited Edition Six Grapes is exclusief voor Graham’s Ambassadors beschikbaar.

De lunch werd in stijl begeleid door de Limited Edition Six Grapes, Quinta dos Malvedos Single Vintage Port 2004 en, met als hoogtepunt, de Graham’s Vintage Port 1983. Onderling werden ervaringen gedeeld waaronder menu suggesties met Graham’s, wijze van presenteren en beleving creëren.

Interesse in een Graham’s wijn-spijservaring? Kijk voor de lijst van Graham’s Ambassadeurs op: Grahamsshop.

Foto door Cees Kramer