Quote 500 release party

Vinkeveen, 31 oktober 2022

Op maandagavond 31 oktober liepen een 400-tal genodigden The Harbour Club in Vinkeveen binnen om zich op te maken voor de nieuwste release van de Quote 500. Doordat de lancering gelijk met Halloween viel, werd het een griezelig goed feestje!

Pal voor de ingang van The Harbour Club werden de hooggehakte dames en feestelijk geklede heren warm onthaald door als Dracula geschminkte acteurs en een zanger met bloed aan z’n tanden. Het ís tenslotte Halloween. Bubbels bij de entree met aan het glas een gouden envelopje met erin een diamantje. Nep of echt, wie zal het zeggen? Er was van alles geregeld en de aanwezige Quote 500-leden straalden als gouden dukaten, evenals al de andere genodigden. Samenvattend: een avond met een gouden rand. Nét als de nieuwste Quote 500.

De dames van Models At Work zorgden ervoor dat de ontvangstbubbel Salentein Sparkling feestelijk werd uitgeschonken aan de binnenkomende gasten en op het feest voorzagen zij de gasten van een viertal cocktails op basis van de Graham’s Blend No.5 White Port en No. 12 Ruby Port.