Roerig voorjaar

De start van de lente is helaas anders verlopen dan we zouden willen, maar ook in deze moeilijke tijden blijven we onze klanten ondersteunen.

Zo promoten we de mogelijkheid voor het kopen van waardebonnen voor de horeca, zodat zij hun vaste lasten kunnen betalen. De Wijnkring winkels en vele andere wijnwinkels en slijterijen zijn tot nu toe open, maar ook zij dienen verantwoordelijkheid te nemen door voorzorgsmaatregelen en Social Distance toe te passen. Om dit extra onder de aandacht te brengen en te zorgen dat het houden van afstand wordt nageleefd, hebben we vloerstickers laten maken van 1,5 meter. Deze stickers kunnen bij de toonbank en op andere plaatsen in de winkel geplakt worden om zo de klanten bewust te maken van de afstand die ze moeten bewaren. De winkels waren hier erg blij mee en foto’s met de geplaatste stickers verschenen al snel.

Dit zijn slechts kleine voorbeelden maar we doen er alles aan om onze klanten zoveel mogelijk te helpen. Voor ons een kleine moeite en voor hen een groot gebaar. Samen staan we sterk!