Partnership Quote Talks

Op maandag 4 november vond er weer een editie van de Quote Talks plaats. Een editie die geheel in het teken stond van de lancering van de nieuwste Quote 500. Als partner van Quote waren wij deze avond ook aanwezig.

Tijdens de show ging hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck in gesprek met een paar van de beste ondernemers van Nederland. Topondernemers die vaak vanuit het niets gaten in de markt wisten te vinden. Deze editie waren Galapagos-oprichter Onno van de Stolpe, Marketingmiljonair Iwert Dijkema en Schoenen- en kledinggigant Ferry Helmer te gast. Om de beurt komen de sprekers bij Sander op het podium zitten om hun ondernemerslessen te delen. De show is interactief dus ook vragen uit het publiek waren enthousiast beantwoord. Afsluiter van de show was Guido Weijers.

Wij waren gevraagd om het welkomstdrankje van de avond te verzorgen. Bij de entree stonden vier hostessen klaar om alle gasten te voorzien van een glas Champagne Bollinger. Daarnaast mochten de gastsprekers op het podium genieten van een glas bubbels. Deze avond was er ook een primeur: de speciale ‘Moonraker’ van Bollinger stond ter ere van de nieuwste en 25ste James Bond film op het podium en is beschikbaar gesteld voor een veiling.