Verbunt in Ondernemen doen we Zo

Verbunt is vanaf september 2017 een samenwerking gestart met het programma Ondernemen doen we Zo. Hierdoor zijn we 22 afleveringen te zien in het wekelijkse programma op zondagochtend.

Verbunt in Ondernemen doen we Zo

In het programma Ondernemen doen we Zo staat de zakelijke markt centraal. Presentatoren Jeroen Smits en Jolien van den Elsakker gaan in gesprek met ondernemers uit verschillende branches in Nederland. De uitzending is elke zondag om 12.00 uur op RTL7. Verbunt is van september 2017 t/m januari 2018 in het programma te zien.

In de studio zitten wekelijks twee ondernemers bij Jeroen Smits aan tafel en wordt er gekookt voor de gasten. Managing Director Peter van Houtert van Verbunt combineert elke aflevering een wijn van een van onze internationale wijnhuizen met het gerecht van de aanwezige chef. Van een Argentijnse Salentein wijn bij eendenborstfilet en een Californische La Crema Chardonnay bij heilbotfilet tot een Twents streekproduct als Naegelholt met Graham’s Port. De chefs en restaurants voor deze afleveringen zijn op uitnodiging van Verbunt aanwezig in de studio.

De afleveringen niet gezien? De laatste aflevering is tot een week terug te bekijken op RTL Gemist.

Meer informatie over het programma is te vinden op Ondernemen doen we Zo.