Verbunt Wijnkopers neemt Verlinden Drink & Discover over

VERBUNT WIJNKOPERS NEEMT VERLINDEN DRINK & DISCOVER OVER

Verbunt Wijnkopers en Verlinden Drink & Discover bevestigen vandaag dat zij samen verder gaan onder de naam Verbunt-Verlinden. Zowel Verbunt Wijnkopers als Verlinden Drink & Discover waren al enige tijd op zoek naar versterking. Beide Brabantse familiebedrijven hebben veel overeenkomsten op het gebied van cultuur, historie en bedrijfsvoering. Daarnaast vullen de assortimenten elkaar naadloos aan. Klanten zullen snel de voordelen van beide bedrijven zien samenkomen, vooral op het gebied van assortiment en klantgerichte dienstverlening. De samenvoeging van beide bedrijven vindt plaats in de komende maanden. Verbunt-Verlinden zal zijn intrek nemen in het huidige kantoor van Verbunt Wijnkopers in Tilburg.

v.l.n.r.: Wulphert Lustig, Jan Hein Verlinden, Peter van Houtert, Floris Verlinden

Peter van Houtert, Managing Director van Verbunt Wijnkopers is opgetogen: “Dankzij de overname van Verlinden Drink & Discover ontstaat er een krachtige en moderne organisatie waarmee wij onze positie in zowel horeca als retail enorm versterken. Met deze stap kunnen we onze relaties nog beter van dienst zijn.”

Floris Verlinden, Algemeen Directeur van Verlinden Drink & Discover: “Het samengaan van Verbunt en Verlinden is een belangrijke stap en geeft ons een prachtig toekomstperspectief. Vanaf de allereerste gesprekken met Verbunt Wijnkopers merkte ik dat de kernwaarden dezelfde zijn. Door de overname van ons familiebedrijf door Verbunt Wijnkopers, kunnen onze businesspartners rekenen op de vertrouwde service en putten uit een assortiment dat tot de verbeelding spreekt.”

Over Verbunt Wijnkopers
Verbunt Wijnkopers is een toonaangevende moderne Nederlandse wijnimporteur. We presenteren een wereldwijd assortiment topmerken. Van toegankelijke schenkwijnen tot wijnen van de meest vooraanstaande wijnhuizen. Van traditioneel tot innovatief en eigenzinnig. Verbunt richt zich op groothandel, horeca en onafhankelijke wijnspeciaalzaken. Sinds 2010 is Verbunt Wijnkopers onderdeel van het familiebedrijf Salentein, eigendom van de familie Mijndert Pon.

Over Verlinden Drink & Discover
Verlinden Drink & Discover is opgericht in 1885 en sindsdien eigendom van de familie Verlinden. Met een breed assortiment, waarbinnen de nadruk ligt op Frankrijk, richten we ons op het optimaal bedienen van de professionele horecamarkt en de gastronomie.