Welkom aan nieuwe partner: Zzysh

Tilburg – 25 november 2019

Na uitbreiding van ons wijnportfolio is Verbunt Verlinden nu ook exclusief importeur van Zzysh, het nummer 1 wijn bewaarsysteem.

Verbunt Verlinden is nu exclusief importeur van Zzysh. Zzysh is verkrijgbaar voor horeca en wijnvakhandel. Premium wijnen vragen om een zo goed en lang mogelijke houdbaarheid indien ze per glas geschonken worden. Een goede wijn gaat nu niet langer verloren aan afname van bijvoorbeeld slechts enkele glazen. Ook tijdens proeverijen waarbij wijnen langer open staan en/of niet leeg geschonken worden is Zzysh een uitkomst. Voor particulier gebruik betekent het; langer genieten van een fles wijn.

Zzysh is gespecialiseerd in het vers houden van wijn. Dit houdt in dat het een systeem ontwikkeld heeft dat ervoor zorgt dat een geopende fles wijn tot wel meer dan 60 dagen goed kan blijven. Zzysh vervangt de schadelijke zuurstof in een fles met 100% goedgekeurd argongas om het wekenlang fris te houden. Argongas is het derde meest voorkomende gas en veroorzaakt geen reactie met wijn. Het beschermt de wijn perfect tegen oxidatie en past op alle soorten wijnflessen. Er ontstaat geen vacuüm in de fles.

Vergeleken met vacuümpompen, wijnschenksystemen of klassieke stoppers die alleen zuurstof verminderen, elimineert Zzysh zuurstof. Zzysh is ontworpen voor alle soorten wijn. Het voldoet aan de verwachtingen van wijnexperts over de hele wereld en kan gemakkelijk worden gebruikt als particulier. Ook beschikbaar voor mousserende wijn.