Wijnkring inspiratiedag

Utrecht, 8 november 2021

Op maandag 8 november mochten we vele Wijnkring ondernemers verwelkomen op onze eerste Wijnkring inspiratiedag. Deze dag stond in het teken van het 40-jarige Wijnkring jubileum, welke we in 2022 gaan vieren. Boerderij Mereveld in Utrecht zorgde hier voor een prachtige en passende setting. Tijdens de ontvangst met lunchbuffet vonden er al een hoop (her)kennismakingsgesprekken plaats. Daarmee begon de dag goed!

Bij een inspiratiedag kunnen gastsprekers natuurlijk niet ontbreken. Onder leiding van dagvoorzitter Ronald Giphart gaven onderstaande gastsprekers ons inspiratie over:

De lach van de herkenning daalde met regelmaat neer over de zaal. Iedereen moest zich erin herkennen en misschien ook wel bekennen dat ons gedrag niet altijd gastgericht is. Maar wij weten zeker: na deze sessie een stuk gastgerichter!

Als afsluiting van de dag stond er een heerlijk Italiaans dinerbuffet klaar, waarbij alle ideeën, inspiratie en mooie momenten nog eens de revue passeerden. Wij kijken nu al uit naar een prachtig jubileumjaar!