Online Masterclass Champagne Ayala

Beste relatie,

Op 5 en 6 oktober 2020 organiseert Verbunt Verlinden samen met François Petit van Champagne Ayala online masterclasses speciaal voor u als Wijnkring ondernemer. De masterclasses starten beide dagen om 19.00 uur en duren ca. 1 uur. Aan bod komt o.a. een update over Champagne, de huidige ontwikkelingen, wat informatie over Ayala en er zal ingegaan worden op de wijnen, waaronder de Brut No 7 en Blanc de Blancs 2013.

De masterclasses worden gegeven via Microsoft Teams. U ontvangt vooraf een link om de meeting te volgen. U kunt met meerdere personen per winkel deelnemen. Indien er veel interesse is in de masterclasses stellen we extra data beschikbaar. U ontvangt een bevestiging van de inschrijving op het opgegeven e-mailadres. Let op: deze kan in de spambox komen. Op dit mailadres ontvangt u ook de link naar de online sessie.

Aanmelden voor de masterclasses van 5 oktober is helaas niet meer mogelijk. Heeft u nog interesse om 6 oktober aan te sluiten, mail dan naar: estelle.klemans@verbuntverlinden.nl.

Tot dan!