Groothandel & National accounts

Groothandel

Verbunt Verlinden levert wijnen aan groothandels in heel Nederland. Wij werken samen met verschillende groothandels en kunnen u ook rechtstreeks bedienen. Geïnteresseerd in onze wijnen? Vul dan het contactformulier in, bel ons op 013-5498400 of stuur een e-mail naar: info@verbuntverlinden.nl.

National accounts

Verbunt Verlinden levert wijnen aan diverse grote partijen met een landelijke spreiding. Wij werken samen met verschillende national accounts, zoals ’t Zusje Tapas restaurants en Hotels by Sheetz. Geïnteresseerd in onze wijnen? Vul dan het contactformulier in, bel ons op 013-5498400 of stuur een e-mail naar: info@verbuntverlinden.nl.

Grootwinkelbedrijven & supermarkten

Verbunt Verlinden heeft in samenwerking met de grootwinkelbedrijven Gall & Gall, Dirck III en Mitra een aantal wijnhuizen uit het assortiment in de winkels staan.

Naast de grootwinkelbedrijven verkoopt Verbunt Verlinden enkele wijnhuizen in de supermarkten, waarbij PLUS het grootste aandeel heeft. Bij PLUS staat een greep uit het assortiment van Callia, Lello, Gatao, Azulejo en diverse Franse wijnen. Overige supermarkten waar wij leveren zijn BOON, MCD en SPAR.