Horeca

Verbunt Verlinden levert wijnen aan horeca gelegenheden in heel Nederland. Wij werken samen met verschillende groothandels maar kunnen u, afhankelijk van uw afname, ook rechtstreeks bedienen. Bent u horeca ondernemer en bent u geïnteresseerd in de Verbunt Verlinden wijnen? Vul dan het contactformulier in, bel ons op 013-5498400 of stuur een e-mail naar: info@verbuntverlinden.nl. Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan diverse testimonials van een aantal horecaklanten.

Testimonials

Mieke en Walter Wubben van Restaurant De Wiemel:

“Tot ons plezier levert de firma Verbunt Verlinden al 30 jaar naar volle tevredenheid ons gehele wijnassortiment. We waarderen in het bijzonder hun expertise betreffende wijn maar ook de servicegerichtheid en prijs-kwaliteit verhouding. We hopen nog lang in deze prettige sfeer zaken te kunnen doen.”

Johan Huisman van Kasteel Wijenburg in Echteld:

“Op Kasteel Wijenburg werken wij al meer dan 10 jaar samen met Verbunt Verlinden. Wij zijn niet alleen een unieke trouwlocatie, wij zijn ook een tróuwe locatie. Zoeken een betrouwbare partner waar we een mooie en duurzame relatie mee op kunnen bouwen. Verbunt Verlinden is zo’n partner! Wij vertrouwen ze voor 100% onze wijnkaart toe! Waarom? Zij hebben een prachtig en uitgebreid assortiment, goede en constante levering én, heel belangrijk, prettige mensen! Meedenkend, creatief, enthousiast en belangstellend. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een langdurig ‘ huwelijk’ tussen Verbunt Verlinden & Kasteel Wijenburg!”