Wijnkring

De Wijnkring is het grootste en oudste detailhandelsconcept op het gebied van wijn in Nederland. Een samenwerkingsverband van zelfstandige slijters en wijnhandelaren, die zich onderscheiden door een breed en kwalitatief hoogstaand assortiment wijnen uit alle delen van de wereld. Meer weten? Vul dan het contactformulier in, bel ons op 013-5498400 of stuur een e-mail naar: info@wijnkring.nl.

Met meer dan honderd Wijnkring winkels verspreid over heel Nederland is er altijd een Wijnkring winkel in de buurt! Benieuwd waar onze winkels gevestigd zijn? Ga dan naar deze pagina om de dichtstbijzijnde Wijnkring winkel te vinden. In de winkel kun je kennis maken met al het moois dat Wijnkring te bieden heeft.

Wijnkring.nl

Wijnkring.nl lijkt in een aantal opzichten op de merkenshops van Verbunt Verlinden. Consumenten kunnen eenvoudig producten bestellen en informatie over onze wijnhuizen vinden. Aanbiedingen worden zowel op wijnkring.nl als de merkenshops getoond. Geïnteresseerd? Kijk dan eens op de Wijnkring website.

Het grote verschil met de merkenshops is dat alle wijnen uit het Verbunt Verlinden assortiment te vinden zijn op Wijnkring.nl. Bovendien heeft elke Wijnkring ondernemer een eigen winkelpagina met relevante informatie en foto’s.

Wijnkring wijnen

Alle Wijnkring winkels hebben een veelzijdig assortiment aan diverse wijnen. Van rood, wit, rosé, Port tot Champagne. De Wijnkring winkeliers werken samen met wijnhuizen van over de hele wereld. Van de Nieuwe Wereld tot de Oude Wereld, bij Wijnkring is enorm veel te vinden. De belangrijkste wijnhuizen van de Wijnkring winkeliers zijn overzichtelijk te vinden in de winkels.

De belangrijkste wijnen bij de Wijnkring winkeliers zijn: