Casa de la Ermita

Casa de la Ermita

De Spaanse regio Murcia, waar Casa de la Ermita gevestigd is, kenmerkt zich door de lage regenval en rotsachtige bodems. Dit resulteert in krachtige wijnstokken met rijpe druiven, waar volle wijnen met een rijk mondgevoel en een geweldige persoonlijkheid van worden gemaakt. Het wijnhuis verbouwd zowel lokale druivenrassen (o.a. Monastrell) als internationale druivenrassen, zoals Petit Verdot en Merlot.

Casa de la Ermita houdt van experimenteren. Op een klein deel van de percelen verbouwen ze al ruim vijf jaar biologisch en daarmee zijn ze een pionier in de regio. Hier ligt echter nog niet de nadruk op waardoor de meeste wijnen uit het portfolio nog niet biologisch zijn. Ook hebben ze een experimenteel plot, welke gebruikt wordt voor innovatie en ontwikkeling.

Wijnhuis Casa de la Ermita

Casa de la Ermita is in 1999 opgericht door een familie die een lange geschiedenis in de (biologische) landbouw kent. Het wijnhuis ligt op 700 meter boven zeeniveau omringd door wijngaarden en in een unieke omgeving van lokale flora en fauna. De locatie en het zorgvuldige onderhoud van de omgeving maken dit de perfecte plek om uitzonderlijke wijnen te produceren.

Casa de la Ermita kopen?

De wijnen van Casa de la Ermita zijn voor consumenten online te koop op Wijnkring. Zakelijke klanten kunnen bij interesse contact opnemen via het contactformulier op deze website.

Interesse in Casa de la Ermita? Bekijk hier de Wijnkring webshop!