Delamain Cognac

Delamain

Cognachuis Delamain is altijd trouw gebleven aan de traditie van vakmanschap. Volgens hen kan het maken van een goede cognac alleen met handwerk, met volstrekte aandacht voor elk detail en geduld. Het doel van Delamain is dan ook: trouw blijven aan zijn traditie en cognacs aanbieden van de puurste en meest oprechte expressie. Veel cognachuizen laten hun cognac gemiddeld vierenhalf jaar rijpen. Bij Delamain rijpt de cognac gemiddeld 25 jaar.

Maison Delamain

Delamain is een van de oudste en laatste familiebedrijven in Cognac. Het cognachuis werd in 1759 opgericht door James Delamain en wordt nog steeds gerund door directe familie-afstammelingen, Charles Braastad-Delamain en zijn neef Patrick Peyrelongue. Delamain heeft een aantal unieke cognacs in hun assortiment, waarvan de bekendste zijn: Pale & Dry X.O., Vesper, Le Très Vénére.

Delamain Cognac kopen?

De wijnen van Delamain Cognac zijn voor consumenten verkrijgbaar bij diverse Wijnkring winkels in het land. Zakelijke klanten kunnen bij interesse contact opnemen via het contactformulier op deze website.

Interesse in Delamain Cognac? Zoek hier een Wijnkring winkel in de buurt!