Dourthe

Dourthe

De bekendste wijnstreek van de wereld brengt uiterst aangename Bordeauxwijnen voort. Dourthe produceert in de Bordeaux en Languedoc een breed scala aan premium tot super-premium wijnen met een groot aandeel in de Grands Crus-markt. Dat de wijnen stuk voor stuk van hoge kwaliteit zijn erkende ook de vakjury tijdens de International Wine & Spirits Competition 2007: het huis werd onderscheiden met de French Wine Producer Trophy.

Wijnhuis Dourthe

Dourthe is onderdeel van de CVBG-groep en opgericht in 1840. Men is niet alleen verantwoordelijk voor de productie van topwijnen onder de eigen naam, tot de bezittingen behoort ook een zestal prestigieuze Châteaux, waaronder Belgrave, Pey La Tour en Le Boscq. Samen goed voor een wijngaardoppervlakte van 400 hectare. Bij Dourthe staat alles in het teken van het herontdekken van terroir, het richten op behoud van de natuur en het constant zoeken naar perfectie; oftewel setting new standards is hun motto.

Dourthe kopen?

De wijnen van Dourthe zijn voor consumenten online te koop op Wijnkring. Zakelijke klanten kunnen bij interesse contact opnemen via het contactformulier op deze website.

Interesse in Dourthe? Bekijk hier de Wijnkring webshop!