Lehmann Glass

Lehmann

Glazenfabrikant Lehmann is opgericht in 1970. In de loop der jaren heeft Lehmann haar expertise en ervaring gebruikt om (Franse) wijnproducten en wijngaarden te bedienen. Vandaar dat het bedrijf vandaag de dag haar aandacht richt op het ontwikkeling van producten voor export-, retail- en cateringbranche. Het hoofdkantoor bevindt zich in de stad Reims, midden tussen de Champagnehuizen en wijngaarden. Door de jaren heen heeft Lehmann een reputatie van topproducent opgebouwd en zijn ze niet voor niets partner van vele wijn- en Champagnehuizen.

Lehmann Glassware

Lehmann ontwerpt niet alleen zelf het glaswerk, maar gaat een stap verder door de grootste Franse sommeliers, cellar-masters en chefs in het proces te betrekken. Mede hierdoor zijn de simpele, tijdloze en elegante collecties ontstaan.
De wijnglazen van Lehmann worden machinaal of met de hand gemaakt. De machinaal vervaardigde glazen maken massaproductie mogelijk. Deze techniek levert een hoge duurzaamheid en schokresistentie aan het product, evenals finesse, transparantie en extra glans. Glasblazen is een kunst die ruim tweeduizend jaar terug gaat in de tijd en waarvoor enorme kennis en geduld nodig is. De mond geblazen glazen zijn van de hoogste kwaliteit en bieden vrijheid om nieuwe vormen te creëren. De finesse, lichtheid en kwaliteit van de kristallen glazen zorgt ervoor dat de wijn het beste tot zijn recht komt.

Lehmann kopen?

De glazen van Lehmann zijn voor consumenten te koop bij de Wijnkring. Zakelijke klanten kunnen bij interesse contact opnemen via het contactformulier op deze website.