Pol Roger

Champagne Pol Roger

Champagne Pol Roger is al sinds 1849 een familiebedrijf. Het Champagnehuis geniet wereldwijde bekendheid dankzij de meest befaamde liefhebber, Sir Winston Churchill, waar ook de topcuvée van dit huis naar is vernoemd. Als één van de meest prestigieuze Champagnehuizen ontving Pol Roger in 2004 het predicaat ‘hofleverancier’ van het Britse koningshuis.

Pol Roger

Alle Pol Roger Champagnes worden gerijpt in de kelders in Épernay. Deze behoren tot de koudste van de Champagnestreek. Dit zorgt voor een langzamere gisting dan gebruikelijk, waardoor de belletjes in de Champagne fijner worden en een voller bouquet ontstaat. Van generatie op generatie dragen vaklieden de kennis over van het maken van Pol Roger Champagne. Elke fles die wordt vrijgegeven voor de verkoop is dan ook een verwijzing naar de rijke geschiedenis van Champagne Pol Roger.

Pol Roger webshop

Verbunt Wijnkopers heeft voor de belangrijkste internationale wijnmerken prachtige webshops ontwikkeld. Op deze shops vindt u alle wijnen en informatie over de merken Graham’s Port, Salentein, Ramón Bilbao, Laurent Miquel, Errazuriz, Yalumba en natuurlijk Champagne Pol Roger!

Interesse in Pol Roger? Bekijk hier de webshop!