Principe de Viana

Principe de Viana

Príncipe de Viana is één van de meest moderne, vooruitstrevende wijnbedrijven in Navarro, Spanje. Sinds de oprichting in 1983 groeit het bedrijf nog steeds. De Navarra wijnen die onder het label Príncipe de Viana worden verhandeld, zijn de belangrijkste wijnen van de Bodegas en tevens het eerste exportmerk. Voor deze wijnen worden de traditionele Navarra druiven, Tempranillo, Garnacha en Viura, met de internationale druiven Cabernet Sauvignon, Chardonnay en Merlot gecombineerd. Dit resulteert in bijzondere en opvallende kwaliteitswijnen!

Bodegas Principe de Viana

De filosofie van Principe de Viana is gebaseerd op duurzaam management van de wijngaarden, wat de garantie geeft voor goede kwaliteit druiven die op een milieubewuste manier verkregen zijn. Om dit te bereiken worden traditionele methoden samen met geavanceerde technologieën gebruikt, waarop besluiten worden gebaseerd. Het resultaat vertaalt zich in druiven van uitstekende kwaliteit, die de potentie van de streek uitdrukken. De wijngaarden van Principe de Viana liggen in de Queiles vallei aan de voet van de Moncayo berg, één van de hoogste toppen van Spanje.

Principe de Viana kopen?

De wijnen van Principe de Viana zijn voor consumenten online te koop op Wijnkring. Zakelijke klanten kunnen bij interesse contact opnemen via het contactformulier op deze website.

Interesse in Principe de Viana? Bekijk hier de Wijnkring webshop!