Distributie

Distributie via onze transporteur: Van Opzeeland Retail Solutions

Van Opzeeland uit Hedel verzorgt voor Verbunt Verlinden de volledige warehousing en distributie. Van Opzeeland is een retail distributiespecialist, hierdoor kan Verbunt Verlinden de service aan onze afnemers verder verbeteren. Onze klanten zijn met name wijnspeciaalzaken die zijn aangesloten bij de Wijnkring, slijters, horecabedrijven en groothandels. Om de wijnen onveraccijnsd te kunnen opslaan, heeft Van Opzeeland een vergunning voor een AGP (accijnsgoederenplaats).

Verbunt Verlinden & Van Opzeeland

Eén van de grote voordelen van de samenwerking is de mogelijkheid om kleinere orders te leveren met rolcontainers. Van Opzeeland zet dit al langer effectief en succesvol in voor klanten in diverse branches. Andere grote voordelen zijn leveringen op flesniveau en de mogelijkheid tot 24-uurs leveringen voor zowel de zakelijke (B2B) als consumentenmarkt (B2C).

Over Van Opzeeland

Van Opzeeland is opgericht in 1945 en in 1989 gevestigd in Hedel. Zij zijn gespecialiseerd in het beleveren van bedrijven in binnensteden. Met 150 medewerkers, 89 eigen voertuigen en 35.000 m2 aan warehouse ruimte ontwikkelt het bedrijf complete distributieconcepten voor retailketens en groothandels. Vanuit een centraal gelegen locatie aan de A2 in Hedel worden wekelijks zo’n 8.000 adressen bevoorraad, in en buiten de stad. Sinds 2011 maakt Van Opzeeland deel uit van de Nabuurs Groep, die met een jaaromzet van meer dan 100 miljoen euro tot de top 20 logistieke dienstverleners van Nederland behoort.