Distributie

Distributie via onze transporteur: De Klok Logistics

De Klok Logistics uit Nijmegen verzorgt voor Verbunt Verlinden de volledige distributie. De Klok Logisitcs is een retail distributiespecialist, hierdoor kan Verbunt Verlinden de service aan onze afnemers verder verbeteren. De complete warehousing valt onder de verantwoording van Nabuurs te Hedel. Om de wijnen onveraccijnsd te kunnen opslaan, heeft Nabuurs een vergunning voor een AGP (accijnsgoederenplaats). Onze klanten zijn met name wijnspeciaalzaken die zijn aangesloten bij de Wijnkring, slijters, horecabedrijven en groothandels.

Verbunt Verlinden & De Klok Logistics

Eén van de grote voordelen van de samenwerking is de mogelijkheid om kleinere orders te leveren. Andere grote voordelen zijn leveringen op flesniveau en de mogelijkheid tot 24-uurs leveringen voor zowel de zakelijke (B2B) als consumentenmarkt (B2C).

Over De Klok Logistics & Nabuurs

De Klok Logistics verzorgt de dagelijkse distributie binnen Nederland en de Benelux met een eigen wagenpark en eigen mensen. Nabuurs doet dit voor ons voor alle voorkomende warehouse activiteiten en Value Added Services. De afgelopen jaren hebben beide bedrijven continu geïnvesteerd in elke vorm van procesverbetering, slimme logistieke oplossingen en kwaliteit. Ze beschikken beide over een super ICT platform om alle activiteiten in goede banen te leiden. Dagelijks wordt gewerkt aan een degelijk transport- en orderprocesplanning, gericht op wegnemen van verspillingen en nog verder verbeteren van de logistiek die naadloos aansluit bij alle partners en behoeften van de klant.