Distributie

Distributie via onze transporteur: Van Vliet Transport

Van Vliet Transport uit Hedel verzorgt voor Verbunt Verlinden de volledige warehousing en distributie. Van Vliet is een retail distributiespecialist, hierdoor kan Verbunt Verlinden de service aan onze afnemers verder verbeteren. Onze klanten zijn met name wijnspeciaalzaken die zijn aangesloten bij de Wijnkring, slijters, horecabedrijven en groothandels. Om de wijnen onveraccijnsd te kunnen opslaan, heeft Van Vliet een vergunning voor een AGP (accijnsgoederenplaats).

Verbunt Verlinden & Van Vliet

Eén van de grote voordelen van de samenwerking is de mogelijkheid om kleinere orders te leveren met rolcontainers. Van Vliet zet dit al langer effectief en succesvol in voor klanten in diverse branches. Andere grote voordelen zijn leveringen op flesniveau en de mogelijkheid tot 24-uurs leveringen voor zowel de zakelijke (B2B) als consumentenmarkt (B2C).

Over Van Vliet

Van Vliet Transport verzorgt de dagelijkse distributie binnen Nederland en de Benelux met een eigen wagenpark en eigen mensen. De afgelopen jaren heeft het bedrijf continu geïnvesteerd in elke vorm van procesverbetering, slimme logistieke oplossingen en kwaliteit. Van Vliet beschikt over een super ICT platform om alle activiteiten in goede banen te leiden. Dagelijks wordt gewerkt aan een degelijk transportplan, gericht op logistiek die naadloos aansluit bij alle partners. Bovendien wordt gewerkt met vaste materieel en mensen – zonder tussenkomst van derden. Met inmiddels zo’n 160 ervaren vaste medewerkers en meer dan 100 voertuigen staan zij 24 uur per dag klaar. Van Vliet Transport heeft een jarenlange transportervaring binnen de Benelux met fijnmazige (24 – 48 uurs) distributie, inclusief overslag en groupage (cross docking) en heeft zich toegelegd op onder andere: winkel, horeca en retaildistributie, rolcontainers, bouwmarkt logistics en dedicated vervoer.