Partners

Partners Verbunt Verlinden

Verbunt Verlinden werkt samen met diverse partners om onze services zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeftes van onze klanten.

Activium

Het automatiseren van de bedrijfsprocessen gaat in samenwerking met Activium. Zij zorgen er mede voor dat verschillende processen automatisch verlopen waardoor het Verbunt Verlinden team zicht kan focussen op andere zaken.

Albe de Coker

Verbunt Verlinden ontwikkelt diverse POS materialen voor diverse klantgroepen. Samen met Albe de Coker werkt Verbunt Verlinden aan de perfecte fysieke weergave van het digitale product. Albe de Coker is dan ook een drukkerij met echte aansluiting op de bedrijfsprocessen. Naast een ultra moderne productielocatie is er ook flinke ruimte voor opslag van alle materialen. Daarnaast produceert Albe de Coker volledig milieubewust.

EuroCave

EuroCave heeft in 1976 de wijnkast uitgevonden en sindsdien is deze Franse producent wereldleider in het op de ideale temperatuur bewaren, serveren en presenteren van wijnen. EuroCave biedt een ruim assortiment wijnkasten, wijnrekken, wijnkelderkoelingen en wijn per glas-systemen voor particulieren, slijters en horeca. Naast het beleveren van onze klanten is EuroCave onze partner bij evenementen.

JF Hillebrand

JF Hillebrand is verantwoordelijk voor de wereldwijde verscheping van alle producten. Het bedrijf is uniek in de lokale markt aangezien JF Hillebrand het enige logistieke bedrijf is dat 100% handelt in dranken.

KLG Europe

Naast internationale partners waarbij de producten worden verscheept door JF Hillebrand werkt Verbunt Verlinden ook met diverse partners in Europa. Vanuit deze leveranciers werken we samen met KLG Europe. Zij verzorgen in alle logistieke diensten en services vanuit onze Europese leveranciers. Van transport over de weg, het water of het spoor.

Meron

Om de kwaliteit te waarborgen waar Verbunt Verlinden om bekend staat werken we samen met Meron, het grootste wijnlaboratorium van Nederland. Meron analyseert, proeft en verzamelt informatie over alle wijnen die Verbunt Verlinden aandraagt. Zo ontvangen wij de juiste en broodnodige informatie over de kwaliteit van de wijn op chemisch, commercieel en smaak technisch gebied.

PostNL

Naast de belevering van onze klanten leveren we ook rechtstreeks wijn aan de consument. Dit gaat in samenwerking met PostNL. Zij zijn de onmisbare schakel tussen Verbunt Verlinden en de consument. PostNL verzendt de pakketten op een CO2-neutrale wijze en heeft als grote voordeel dat ze altijd dichtbij zijn.

Rob Drijvers

Relatiegeschenken zijn een belangrijk onderdeel voor Verbunt Verlinden. In samenwerking met Rob Drijvers zorgt Verbunt Verlinden voor een passende geschenkkist van goede kwaliteit hout. Alle wijnkisten worden gemaakt in verschillende diktes en met of zonder schuifdeksel. Daarnaast is het ook mogelijk om tekst, foto en/of logo op de kist te drukken.

De Klok Logistics

De Klok Logistics uit Nijmegen verzorgt voor Verbunt Verlinden de volledige distributie. De Klok Logisitcs is een retail distributiespecialist, hierdoor kan Verbunt Verlinden de service aan onze afnemers verder verbeteren. De complete warehousing valt onder de verantwoording van Nabuurs te Hedel. Om de wijnen onveraccijnsd te kunnen opslaan, heeft Nabuurs een vergunning voor een AGP (accijnsgoederenplaats).

Webelephant

Van webshop tot onze eigen website. Alles online gaat in samenwerking met Webelephant. Dit bedrijf is een jonge, snel groeiende organisatie gevestigd in Breda en Hilvarenbeek met passie voor E-Commerce. Het team van gedreven marketeers en webontwikkelaars is gespecialiseerd in online marketing, development en e-commerce exploitatie.

Winestein

Winestein wordt ook wel de ‘Smart Sommelier’ genoemd. Deze applicatie geeft onafhankelijk wijnadvies waar u ook bent. Bij elke smaak, gerecht of gelegenheid is een bijpassende wijn te vinden. De applicatie is online via Wijnkring te raadplegen en bij een deel van onze klanten in de retail en horeca.

XtraConcept

Samen met XtraConcept werkt Verbunt Verlinden aan diverse materialen zoals raambestickering voor winkels, roll-up banners en meer. Kortom XtraConcept is multi-inzetbaar op het gebied van reclamematerialen.