Partners

Partners Verbunt Verlinden

Verbunt Verlinden werkt samen met diverse partners om onze services zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeftes van onze klanten.

Van Opzeeland

Van Opzeeland uit Hedel verzorgt voor Verbunt Verlinden de volledige distributie. Van Opzeeland is een retail distributiespecialist, hierdoor kan Verbunt Verlinden de service aan onze afnemers verder verbeteren. Om de wijnen onveraccijnsd te kunnen opslaan, heeft Van Opzeeland een vergunning voor een AGP (accijnsgoederenplaats) aangevraagd en gekregen.

Albe de Coker

Verbunt Verlinden ontwikkelt diverse POS materialen voor diverse klantgroepen. Samen met Albe de Coker werkt Verbunt Verlinden aan de perfecte fysieke weergave van het digitale product. Albe de Coker is dan ook een drukkerij met echte aansluiting op de bedrijfsprocessen. Naast een ultra moderne productielocatie is er ook flinke ruimte voor opslag van alle materialen. Daarnaast produceert Albe de Coker volledig milieubewust.

Webelephant

Van webshop tot onze eigen website. Alles online gaat in samenwerking met Webelephant. Dit bedrijf is een jonge, snel groeiende organisatie gevestigd in Breda en Hilvarenbeek met passie voor E-Commerce. Het team van gedreven marketeers en webontwikkelaars is gespecialiseerd in online marketing, development en e-commerce exploitatie.

JF Hillebrand

JF Hillebrand is verantwoordelijk voor de wereldwijde verscheping van alle producten. Het bedrijf is uniek in de lokale markt aangezien JF Hillebrand het enige logistieke bedrijf is dat 100% handelt in dranken.

XtraConcept

Samen met XtraConcept werkt Verbunt Verlinden aan diverse materialen zoals raambestickering voor winkels, roll-up banners en meer. Kortom XtraConcept is multi-inzetbaar op het gebied van reclamematerialen.

Meron

Om de kwaliteit te waarborgen waar Verbunt Verlinden om bekend staat werken we samen met Meron, het grootste wijnlaboratorium van Nederland. Meron analyseert, proeft en verzamelt informatie over alle wijnen die Verbunt Verlinden aandraagt. Zo ontvangen wij de juiste en broodnodige informatie over de kwaliteit van de wijn op chemisch, commercieel en smaak technisch gebied.

KLG Europe

Naast internationale partners waarbij de producten worden verscheept door JF Hillebrand werkt Verbunt Verlinden ook met diverse partners in Europa. Vanuit deze leveranciers werken we samen met KLG Europe. Zij verzorgen in alle logistieke diensten en services vanuit onze Europese leveranciers. Van transport over de weg, het water of het spoor.

Rob Drijvers

Relatiegeschenken zijn een belangrijk onderdeel voor Verbunt Verlinden. In samenwerking met Rob Drijvers zorgt Verbunt Verlinden voor een passende geschenkkist van het juiste materiaal! Alle wijnkisten worden gemaakt van goede kwaliteit hout in verschillende diktes en met of zonder schuifdeksel. Daarnaast is het ook mogelijk om tekst, foto en/of logo op de kist te drukken.

PostNL

Naast de belevering van onze klanten leveren we ook rechtstreeks wijn aan de consument. Dit gaat in samenwerking met PostNL. Zij zijn de onmisbare schakel tussen Verbunt Verlinden en de consument. PostNL verzendt de pakketten op een CO2-neutrale wijze en heeft als grote voordeel dat ze altijd dichtbij zijn. Ze bezorgen op elk adres in Nederland, door weer en wind.

Activium

Het automatiseren van de bedrijfsprocessen gaat in samenwerking met Activium. Zij zorgen er mede voor dat verschillende processen automatisch verlopen waardoor het Verbunt Verlinden team zicht kan focussen op andere zaken.