Vacature Brandmanager

Brandmanager (full-time)

Heb jij ervaring in marketing binnen de FMCG? Houd je van de Bourgondische levensstijl en combineer je dit graag in de volgende stap van jouw carrière? Lees dan snel verder want Verbunt Verlinden zoekt een Brandmanager!

Verbunt Verlinden is een toonaangevende wijnimporteur, actief binnen de Nederlandse markt. Het assortiment bestaat uit premium wijnen uit alle belangrijke wijngebieden ter wereld. Verbunt Verlinden biedt haar afnemers in het horecakanaal (direct of via groothandels) en retail (focus op zelfstandige speciaalzaken) de mooiste merken van de meest vooraanstaande wijnhuizen. Of het nu gaat om toegankelijke schenkwijnen of iconische topwijnen, kwaliteit staat voorop. Het bouwen aan langdurige en respectvolle samenwerkingen staat bij Verbunt Verlinden hoog in het vaandel.

Functie

Als brandmanager ben je het eerste aanspreekpunt m.b.t. marketing gerelateerde topics voor onze leveranciers. Samen met hen bepaal je de marketingstrategie en -activiteiten voor een select aantal merken uit ons portfolio. Vervolgens neem je het initiatief en de verantwoordelijkheid om deze plannen tot uitvoering te brengen. Dit doe je samen met een team van vijf enthousiaste en kundige marketingcollega’s en je werkt nauw samen met de sales- en inkoopafdeling. De uitdaging ligt in het nog succesvoller maken van ‘jouw’ merken binnen de Nederlandse markt.

Je werkzaamheden:

Je rapporteert aan de Manager Marketing & Communications.

Jouw profiel

Wij zoeken een energieke, enthousiaste en creatieve marketeer (m/v) met uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je resultaat- en klantgericht. Je weet zelfstandig inzichten en feiten om te zetten in doelgerichte marketingactiviteiten die je naderhand analyseert om van te leren en te verbeteren. Voor jou geldt ‘afspraak is afspraak’ en je zorgt ervoor dat plannen tot uitvoering komen.

Als brandmanager ben je een teamspeler en weet je mensen te enthousiasmeren voor jouw plannen en ideeën. Je krijgt energie van het bedenken en tot uitvoering brengen van creatieve marketingactiviteiten. Affiniteit met het product wijn is een pré.

Wat heb je nodig?

Aanbod

Een zelfstandige, internationaal georiënteerde en uitdagende functie in een dynamisch team. Uiteraard is iedereen in dit team verschillend, maar het zijn gepassioneerde professionals die allen graag werken met de beste wijnmerken van Nederland.
Naast een marktconform salaris gelden goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

Als werkgever hecht Verbunt Verlinden veel waarde aan de volgende onderwerpen:

Over ons

Verbunt Verlinden is een toonaangevende, moderne Nederlandse wijnimporteur. We presenteren een wereldwijd assortiment topmerken; van toegankelijke schenkwijnen tot wijnen van de meest vooraanstaande wijnhuizen. Van traditioneel tot innovatief en eigenzinnig. Verbunt Verlinden specialiseert zich in groothandel, horeca en onafhankelijke wijnspeciaalzaken. We werken intensief samen met klanten en leveranciers en richten ons op de lange termijn samenwerking. We onderscheiden ons als merkenleverancier.

Interesse en meer informatie

Herken je jezelf in dit profiel en word je enthousiast van deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Stuur jouw CV en motivatie naar Twan Oomis, Manager Marketing & Communications, twan.oomis@verbuntverlinden.nl.

Bij vragen over de rol of procedure kun je contact opnemen met Twan via 06-18470306.
Kijk voor meer informatie op www.verbuntverlinden.nl