Vacature Management Assistent

Management Assistent

Verbunt Verlinden (Tilburg) zoekt een Management Assistent. Ben jij een kei in organiseren, sta je stevig in je schoenen en ben je in staat om verschillende touwtjes tegelijk in handen te hebben? Dan komen wij graag in contact met jou! Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op!

De functie

Als Management Assistent ondersteun jij de directie en regel jij alles wat nodig is. Jij zorgt ervoor dat alles perfect georganiseerd is en verloopt!

Je houdt je bezig met:

  • Opstellen agenda’s voor verschillende overleggen;
  • Notuleren bij meetings en verzorgen van de uitwerking daarvan;
  • Voorbereiden van beurzen en inkoopreizen;
  • Aanvragen van klantreizen;
  • Agendabeheer directie;
  • Verzorgen van kantoor bestellingen;
  • Boeken van vluchten, hotels en reis voor de MT leden;
  • Bijhouden van vrije dagen van collega’s en Outlook.

Kortom een heel afwisselende en zelfstandige job waarin jij van grote waarde bent voor het succes van onze organisatie!

Jouw profiel

Wij zoeken een energiek persoon die makkelijk overzicht houdt, communicatief vaardig is in zowel Nederlands als Engels en makkelijk in de omgang.

Je hebt ervaring als Management Assistent of vergelijkbaar, goede kennis van Word en Excel, een MBO+ werk- en denkniveau en het is leuk als je affiniteit hebt met wijn, al is dat geen vereiste.

De functie is voor 20-24 uur per week en onze voorkeur gaat uit naar een bezetting van 5 werkdagen.

Wij bieden

Een zelfstandige, veelzijdige en uitdagende functie in een dynamisch bedrijf van gepassioneerde professionals die allen graag werken met de beste wijnmerken van Nederland.

Over ons

Verbunt Verlinden is een toonaangevende moderne Nederlandse wijnimporteur. We zijn een warm, Brabants en zeer stabiel bedrijf. We presenteren een wereldwijd assortiment topmerken. Van toegankelijke schenkwijnen tot wijnen van de meest vooraanstaande wijnhuizen. Van traditioneel tot innovatief en eigenzinnig. Verbunt Verlinden specialiseert zich in groothandel, horeca en onafhankelijke wijnspeciaalzaken. We werken intensief samen met klanten en leveranciers en richten ons op de lange termijn samenwerking. We onderscheiden ons als merkenleverancier en toonaangevend Nederlands wijnimporteur.

Solliciteren en meer informatie

Herken jij jezelf in dit profiel en word je enthousiast van deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de sollicitatiebutton.

Vragen? Bel Floris Verlinden, Commercieel Manager Horeca, via 06-50944399.