Vacature Marketingmedewerker

Ben jij creatief, heb je lef en ben je organisatorisch sterk? Ben jij gek op de Bourgondische levensstijl? Combineer deze passies in je volgende carrièrestap bij Verbunt Verlinden (Tilburg) als marketingmedewerker!

De functie
Als marketingmedewerker ben jij de spil tussen brandmanagement, trademarketing en online marketing. In deze driehoek ben jij veelal ondersteunend en uitvoerend bezig. Je werkt ideeën uit en zet evenementen neer. Je bent o.a. betrokken bij de organisatie van werkgerelateerde reizen en je houdt je bezig met de website en webshop van Wijnkring.nl, verbuntverlinden.nl, Salenteinshop.nl en nog meer. Het is een vernieuwde en enorm veelzijdige functie die jou op meerdere vlakken binnen de organisatie gaat uitdagen.

Jouw belangrijkste werkzaamheden:
Coördineren en organiseren van diverse evenementen, waaronder beurzen, proeverijen en speciale evenementen met wijnmakers. Dit doe je deels zelf en deels stuur je hiervoor externe bureaus aan. Plannen en organiseren van wijnhuisbezoeken in het buitenland, meereisdagen van onze wijnhuizen in Nederland. Afstemmen van promotieplanningen en verzorgen van interne en externe communicatie rondom promoties. Sturen van mailingen aan klanten, interne nieuwsbrieven en beheren van de website. Operationele ondersteuning bieden bij online marketing, brandmanagement en trade marketing.

Jouw profiel
We zoeken een energieke, enthousiaste marketingmedewerker met sterke organisatorische vaardigheden en uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Je bent een gedreven aanpakker, resultaat- en klantgericht. Je laat niet snel los en staat stevig in je schoenen. Afspraak is afspraak voor jou, en je zet zelfstandig inzichten om in doelgerichte activiteiten, die je achteraf analyseert en verbetert. Als teamspeler weet jij mensen te enthousiasmeren voor jouw plannen en ideeën. Je begrijpt de dynamiek en motivaties van alle disciplines en hebt bij voorkeur affiniteit met wijn.

En verder:

Wij bieden:

Naast een marktconform salaris tussen de 3000 en 3500 euro per maand, gelden goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

Als werkgever hecht Verbunt Verlinden veel waarde aan de volgende onderwerpen:

Over ons

Verbunt Verlinden is een toonaangevende moderne Nederlandse wijnimporteur. We zijn een warm, Brabants en zeer stabiel bedrijf. We presenteren een wereldwijd assortiment topmerken. Van toegankelijke schenkwijnen tot wijnen van de meest vooraanstaande wijnhuizen. Van traditioneel tot innovatief en eigenzinnig. Verbunt Verlinden specialiseert zich in groothandel, horeca en onafhankelijke wijnspeciaalzaken. We werken intensief samen met klanten en leveranciers en richten ons op de lange termijn samenwerking. We onderscheiden ons als merkenleverancier en toonaangevend Nederlands wijnimporteur.

Solliciteren en meer informatie

Herken jij jezelf in dit profiel en word je enthousiast van deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via onderstaande button.

Solliciteer hier

Vragen? Bel Annemieke Vullings, Brandmanager, via 06-45523906.

In verband met de vakantieperiode zullen de eerste gesprekken gepland gaan worden vanaf 5 augustus.